Koventgārdena sniegā ir asprātīgs un smeldzīgs stāsts par to, cik dažādos un negaidītos veidos pie mums var atnākt īsta mīlestība.

Džūlsa Veika ir uzrakstījusi 14 bestselleru, kurus apbrīno visi autores daiļrades cienītāji. To, ka vēlas kļūt par rakstnieci, viņa saprata jau desmit gadu vecumā. Pēc spožās debijas ar latviešu lasītājiem jau pazīstamajiem romāniem Sestdienas rīta skrējiens parkā un No Itālijas ar mīlestību Veika kļuva par zvaigzni romantiskās literatūras žanrā. 

Par ko romāns?

Tillijai ir lieliski draugi, viņa dievina savu grimētājas darbu un grasās apprecēties ar burvīgu vīrieti. Viss liecina par to, ka šogad Ziemassvētki būs vienkārši perfekti. Šo idilli izjauc Tillijas kolēģis Markuss, aukstasinīgais IT daļas vadītājs, kurš apņēmies viņai iemācīt rīkoties ar datoru. Pārsteigta Tillija atklāj, ka šī kaitinošā tipa klātbūtnē sāk izjust… tauriņus vēderā.

Vai tā ir tikai nebūtiska aizraušanās? Vai viņas līgavainis tiešām ir tik ideāls? Tillijai nāksies atbildēt uz daudziem sarežģītiem jautājumiem, lai patiešām piedzīvotu savus perfektos Ziemassvētkus.