Harijs Boss ir kļuvis par privātdetektīvu. Viņš nereklamējas, viņam nav sava biroja, un viņš rūpīgi atlasa klientus, taču tas nav svarīgi. Trīsdesmit Losandželosas policijas departamentā aizvadītie gadi runā paši par sevi.

Kādudien pie viņa pēc palīdzības vēršas viens no Kalifornijas bagātākajiem uzņēmējiem. Nesabiedriskais miljardieris mūža nogalē ir apņēmies atrisināt noslēpumu, kas viņam nedod mieru jau ilgus gadus. Agrā jaunībā viņam ir bijušas attiecības ar meksikāņu meiteni, mūža lielo mīlestību. Taču meitene ir pazudusi no jaunekļa dzīves drīz pēc tam, kad pavēstījusi, ka gaida bērnu. Vai bērns ir piedzimis? Un, ja tā, kas ar viņu ir noticis?

Izmisīgi vēlēdamies uzzināt, vai viņam ir mantinieks, mirstošais magnāts nolīgst Bosu, vienīgo cilvēku, kuram var uzticēties. Tā kā uz spēles ir liktas milzu bagātības, Harijs saprot, ka šī misija var apdraudēt ne vien viņu pašu, bet arī iespējamo mantinieku. Tomēr viņš sāk šķetināt šo stāstu un saprot, ka nespēs rimties, kamēr nebūs noskaidrojis patiesību.

Vienlaikus, nevēlēdamies pilnībā atteikties no policista darba, Boss kļūst par brīvprātīgo palīgu nelielā policijas departamentā un, pārskatot neatrisinātās lietas, uzduras izvarošanas gadījumu sērijai, kur vainīgais izrādās viens no bīstamākajiem un nenotveramākajiem pretiniekiem, ar kādiem viņam jebkad nācies sastapties.

Ienāc te:

https://kontinents.lv/shop/product/maikls-konelijs-cita-atvadu-puse/#.Y-NefHZBy3A