JAUNUMS!
Latviešu lasītājiem jau zināmais autors Miks Zandis, kas sarakstījis ''Livonijas slazdā'' un ''Šaurais loks'', nāk klajā ar pavisam, pavisam karstu jaunumu - KONKORDIJA!
Par ko romāns?
Bankrots, šķiršanās, zaudēts dzīvoklis... Šķiet, ka dzīve ar katru dienu gandrīz kā lavīna gāžas bezdibenī. Spontāna ideja nopirkt Neapolē buru jahtu par ļoti izdevīgu cenu diviem programmētājiem no Rīgas šķiet ideāls risinājums, lai izkļūtu no šī apburtā loka. Burāšanas prasmes var taču apgūt arī pa ceļam uz mājām. Darījuma dokumenti izskatās īsti. Bet ne viņi, ne arī nejauši uzradušies līdzbiedri pat iztēloties nespēj, kāda krava ir paslēpta uz klāja un ka īstās problēmas ar to tikai sāksies...
Neparedzami sižeta pagriezieni palaikam nostāda šīs grāmatas varoņus sarežģītas un nāvējoši bīstamas izvēles priekšā, un izeja ir atrodama, ja cilvēks pārkāpj ierastās robežas. Autors lasītājiem jau ir pazīstams ar romāniem „Livonijas slazdā” un „Šaurais loks”, un aiz šī pseidonīma slēpjas slavens rakstnieks, ceļotājs un blogeris, kas meistarīgi izvadā savus varoņus pa aizraujošu piedzīvojumu viļņiem.