• marts, 2021
  • Jaunumi

    Apskata ziņojumus no marts, 2021

    Džeinas Korijas elpu aizraujošais romāns ir klāt! :)

    Kas ilgojas pēc kārtīga psiholoģiskā trillera, var droši lasīt šo, jo tajā autore ir sajaukusi vienas nakts pieļautu kļūdu ar dramatiskām sekām, kas tai seko... kā jau trilleros, spriedze jūs gaida katrā lappusē :)

    Atsauksme par P.Svonsona ''Katrs lauztais zvērests''

    Mūsu lasītāja Līga Āboma dalās iespaidos par Pītera Svonsona romānu ''Katrs lauztais zvērests''!
    Es izvēlējos šo romānu, jo jau agrāk biju lasījusi Svonsona darbus un tie patiešām mani uzrunāja. Sākot lasīt viņa jaunāko darbu, likās - notikumi viens pēc otra slīd tik vienmērīgi, ka liekas, ka nekas vairāk jau arī nenotiks. Laulāts pāris aizlido uz ekskluzīvu salu baudīt savu medusmēnesi - kas gan slikts var notikt? Bet redz, ka var! Sākums patiešām bija maldinošs, bet jo vairāk lasīju, jo vairāk sapratu, ka man reāli paliek bail - fiziski bail no tā, kas notiks ar galveno varoni. Es pat teiktu - bija mazliet tādas šausminošas tirpas. Ar katru grāmatu tā negadās. Protams, lieki teikt, ka nevarēju atrauties un labi vien ir, ka bija sestdiena un nekur nebija jāskrien - pāris stundu laikā grāmata tika ''piebeigta''!:)
    Iesaku psiholoģisko trilleru gardēžiem, kuriem patīk baisi un pēkšņi notikumi, asinis un vajāšana!

    Satriecošs un bailīgs psiholoģiskais trilleris!

    Iedomājies, ka esi piedzīvojis kaut ko šausminošu un, kad mēģini par to pastāstīt citiem, neviens netic. Sāk pārņemt bailes un izmisums, jo vienīgais notikuma liecinieks esi tu pats... kā rīkoties un kā risināt, ja neviens pat nepalīdz?
    Nemosties ir Lizas Loreles debijas romāns, kas acumirklī iekarojis pasaules uzmanību. Šis ir spožs psiholoģiskais trilleris – tajā lasītājs gluži kā amerikāņu kalniņos traucas pa cilvēka prāta labirintu...

    Jaunais E.Hilderbrendas romāns ir klāt! :))

    Vai ilgojies pēc īsta brīvdienu romāna, kas ļauj kavēties atmiņās par saulaino vasaru un skaistu, elpu aizraujošu mīlestību?
    Šoreiz piedāvājam Elīnas Hilderbrendas romānu arī - tiešam par īstu mīlestību - bet... slepenu :) (kurš gan neatceras sajūtu, kāda ir kad kaut ko ļoti, ļoti gribas, bet nedrīkst :) )